...

Najem okazjonalny

Виготовлення протягом години

ЩО ТАКЕ NAJEM OKAZJONALNY?

Najem okazjonalny – це вид договору оренди в Польщі. Для якого квартирант повинен надати запасну адресу. Документ Oświadczenie właściciela innego lokalu від "друзів", які володіють квартирою в Польщі на підставі номера KW.

Орендодавці часто вимагають najem okazjonalny так як у Польщі не можна вигнати квартиранта, навіть якщо він не платить. А наявність запасної адреси дає орендодавцю право вигнати квартиранта, але лише за несплату.

Najem okazjonalny – це вид договору оренди в Польщі. Для якого квартирант повинен надати запасну адресу.
Документ Oświadczenie właściciela innego lokalu від "друзів", які володіють квартирою в Польщі на підставі номера KW.

Орендодавці часто вимагають najem okazjonalny так як у Польщі не можна вигнати квартиранта, навіть якщо він не платить.
А наявність запасної адреси дає орендодавцю право вигнати квартиранта, але лише за несплату.

Najem okazjonalny
складається з:

ОКАЗІОНАЙМ - Najem okazjonalny | Короткострокова оренда житла — Познань

1. Підписаний договір оренди з власником квартири, яку орендуєте.

2. Oświadczenie właściciela innego lokalu. Документ – порука від власників запасного житла. Куди Вас готові прийняти у разі проблем із оплатою (його видаємо ми).

3. Прийти до нотаріуса у своєму місті та підписати akt o poddaniu się egzekucji.

Важлива інформація

Нотаріус призначить час і дату, коли підписання (у нотаріуса зазвичай черга, тому записуватися потрібно заздалегідь).

Але! Тільки від орендодавця залежить, чи робити цей акт у нотаріуса чи ні. Деяким власникам достатньо нашої нотаріально завіреної поруки.

І від орендодавця залежить, хто платитиме за акт (±540 zł).

Якщо Ви не розмовляєте польською, потрібен буде саме присяжний перекладач (200 – 300zł).

najem okazjonalny, НАВІЩО ВІН ПОТРІБНИЙ І ЯК ЙОГО ОФОРМИТИ?

Поширені запитання

Ціна завіреної нотаріусом поруки (Oświadczenie właściciela innego lokalu) — 450 zł. Для однієї людини та для сім’ї з 5-ти осіб, ціна однакова
Надішліть мені на будь-який месенджер (+48 73 966 1442) дані тих, хто буде вписаний в договір оренди та адресу житла, яке будете орендувати, і я зроблю документ.
Прізвище, ім’я, номер паспорта (або іншого документа, що засвідчує особу) — всіх, хто буде вписаний у договір оренди та адресу, яку будете орендувати (на яку підписуєте договір оренди) разом з поштовим індексом. Вкажіть, хто буде головним квартирантом.
Ні. Скористатися оказіонаймом власник житла може лише тоді, коли Ви перестанете платити оренду та комуналку. Тим більше він повинен сплачувати податки з оренди, інакше najem okazjonalny не дійсний.
Najem okazjonalny не регулює цих термінів. Про розірвання договору раніше строку, написано у договорі оренди.
Ми не маємо ліцензії на переклад. Присяжний перекладач бере на себе відповідальність у правильному перекладі. І запис про це зберігається 50 років у архіві нотаріуса. Лише він уповноважений перекладати.
На показах квартир кажіть, що у Вас є знайомі (Маша та Рома) у Познані зі своєю квартирою (на кільцевій Rataje) які можу за Вас поручитися та зробити Oświadczenie właściciela innego lokalu. Орендодавці часом просять перевірити право власності на нерухомість поручителя (це нормально). Я надішлю їм номер KW (книги вечистої).
Можна зробити універсальний документ без вказівки адреси, що орендується. Щоб на покази квартир Ви ходили вже з готовою порукою.
Ні. Тому що наша порука вже нотаріально завірена. І нам немає необхідності ставити підпис, на очах вашого нотаріуса.
Ні. Доставка інпостом та по Познані безкоштовна.
Виготовлення протягом робочої години (з 9:00 до 15:00). Час залежить від роботи нотаріуса. Іноді о 16:30 нотаріус ще на місці, і ми можемо зробити документ.
Готівкою або на карту, блікем, у гривнях або у валюті. Без різниці.
Ми надсилаємо скан нотаріально завіреного документа. З позначкою «не сплачено». Потім Ви оплачуєте документ. Я надсилаю чистий скан і паперовий оригінал інпостом.
По Познані доставку роблю того ж дня. В інші міста відправляю інпостом (це триває 2 дні). Є ще варіант відправки через бла-бла-кар (але, цим способом користуюся у критичних ситуаціях). Польські Експрес доставки взагалі гублять документи.
Так. Якщо орендодавець хоче, щоб ми зробили поруку на його зразку, це теж можливо. Без доплат. Надішліть зразки орендодавця на будь-який месенджер.
Якщо власник житла нічого не сказав, то вписувати.

Наші контакти

Телефони:

– Маша

– Рома

Месенджери:

– Маша

– Рома

Developed by Valentina Olkhovskaya — Telegram and WhatsApp